Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  کمیته خودرو کمی پس از اجرای دور نخست فروش فوق‌العاده تصویب کرد که در فروش‌های بعدی اولا شرط عدم خرید خودرو به ۴۸ ماه افزایش یابد، ثانیا پلاک فعال در خانواده نیز وجود نداشته باشد.

 

منظور از شرط نخست این بود که متقاضیان ثبت‌نام در فروش فوق‌العاده خودروسازان نباید ظرف ۴۸ ماه گذشته از ایران خودرو و سایپا محصولی تحویل گرفته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازه زمانی پیش‌تر ۳۶ ماه در نظر گرفته شده بود، اما کمیته خودرو برای آنکه شرایط ثبت‌نام را به نفع افراد فاقد خودرو محدودتر کند، یک سال به آن اضافه کرد.

 

شرط دیگری که در فروش فوق‌العاده خودروسازان اضافه شده، نبود پلاک فعال در خانواده است. در فروش فوق‌العاده قبلی، شرط ثبت‌نام این بود که فرد متقاضی دارای پلاک انتظامی فعال نباشد، اما در فروش جدید هیچ یک از اعضای خانوار نباید پلاک فعال داشته باشند.

 

به عبارت بهتر، در خانواده‌ای که هر یک از اعضای آن دارای پلاک انتظامی فعال هستند، هیچ کدام از آنها امکان شرکت در قرعه‌کشی فروش فوق‌العاده جدید خودروسازان را ندارند و حتی اگر ثبت‌نام شان نیز نهایی شود، قبل از قرعه کشی از لیست حذف خواهند شد. در حال حاضر تنها ایران خودرو دور دوم فروش فوق‌العاده خود را آغاز کرده و بنابر اعلام سایت رسمی این شرکت، شروط عدم خرید محصول از ایران خودرو و سایپا و همچنین نبود پلاک فعال در خانوار، لازم‌الاجرا است. البته نه ایران خودرو و نه کمیته خودرو توضیح نداده‌اند که چگونه خانوارهای پلاک فعال را شناسایی خواهند کرد.

 

هرچه هست، با توجه به اعمال دو شرط موردنظر، به احتمال فراوان از حجم تقاضا برای دور دوم فروش فوق‌العاده (نسبت به دور نخست) کاسته خواهد شد. در دور اول فروش فوق‌العاده خودروسازان، بیش از ۶میلیون نفر ثبت نام کردند که در نهایت نام ۲۵ هزار نفر از آنها در قرعه کشی مشخص شد.

 

اما اگرچه دور نخست فرش فوق‌العاده دو خودروساز بزرگ کشور، هماهنگ با یکدیگر و در یک بازه زمانی یکسان برگزار شد، با این حال این بار ایران خودرو زودتر دست به کار شده و سایپا نیز چند وقت دیگر دور دوم فروش فوق‌العاده‌اش را اجرا خواهد کرد. به نظر می‌رسد این موضوع ریشه در وضع تحویل خودروهای ثبت‌نامی در دور نخست فروش فوق‌العاده دارد.

 

طبق اعلام ایران خودرو، بخش اعظم تعهدات این شرکت در فروش فوق‌العاده نخست رفع شده، با این حال سایپایی‌ها تحویل محصولات ثبت‌نامی را به تازگی آغاز کرده‌اند. البته با توجه به مهلت سه ماهه برای تحویل خودروهای فروش فوق‌العاده،سایپا تاخیری درتحویل نداشته، اما به نظر می‌رسد تا حجم مشخصی از تعهد موردنظر را رفع نکند، دور دوم فروش فوق‌العاده‌اش را برگزار نخواهد کرد.

 

اما با توجه به مجوز چندی پیش شورای رقابت، قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا در دور جدید فروش و نسبت به مرحله قبلی، افزایش قابل‌توجهی به خود می‌بیند. بر این اساس، ایران خودرو سمند ال ایکس را با قیمتی حدود ۹۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ را با قیمت ۱۰۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ۲۰۶ صندوقدار را با قیمتی بالغ بر ۱۰۷ میلیون تومان، پارس را با قیمت ۱۰۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و دنا را با قیمت ۱۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان عرضه کرده است.

 

همچنین پیش بینی می‌شود سایپا نیز تیبا را با قیمتی بین ۷۸ تا ۹۱ میلیون تومان (بسته به تیپ آن) عرضه خواهد کرد و ساینا را نیز ۷۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خواهد فروخت. همچنین قیمت کوئیک معمولی هم ۹۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

 

خودروتک

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اقتصاد جام نیوز ایران خودرو خودرو سایپا فروش فوق العاده ایران خودرو هزار تومان پلاک فعال دور نخست ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات

شرکت کرمان موتور از فروش خودرو جک جی۷ برقی بر روی سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی خبر داد. بر این اساس  تمام افرادی که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نسبت به بلوکه کردن پول در این سامانه اقدام کرده اند می توانند برای خرید اقدام کنند.

قیمت خودرو جک جی ۷ برقی یک میلیارد و ۹۸ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان (بدون هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص شامل بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ...) اعلام شده است.

مشخصات خودرو

خودرو جک جی ۷ برقی از ۱۴۲ کیلو وات توان موتور با یک گیربکس تک سرعته کاهشی برخوردار است. سرعت این خودرو ۱۴۲ کیلومتر بر ساعت اعلام شده و شتاب صفر تا ۱۰۰ در این محصول ۷.۶ ثانیه است.

ظرفیت باتری جی ۷ برقی ۵۰.۱ کیلوات و حداکثر مسافت پیمایش با شارژ کامل در این محصول ۴۰۲ کیلومتر می باشد.


 

جدول فروش به شرح زیر است

 

برند  مدل قیمت ( ریال )
KMC EJ7 10.986.500.000

 

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • این خودرو یک‌دفعه ۹۰ میلیون گران شد/ جدول قیمت
  • عرضه خودرو جدید KMC EJ7 در سامانه یکپارچه + قیمت و مشخصات
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)