Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدت‌ها است که وزارت صمت، شورای رقابت، کمیته خودرو و سازمان حمایت از مصرف کنندگان در جلسات متعدد اقدام به شروط مختلف برای قرعه کشی محصولات ایران خودرو و سایپا می‌کنند و در این سیاستگذاری ها تلاش می‌کنند که مطمئن شوند که خودرو به مصرف کننده واقعی می‌رسد و به این منظور به دفعات شرایط ورود به روند قرعه کشی را تغییر داده و اصلاح کرده اند تا این قرعه کشی‌ها منصفانه تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته این که قابل تعمق است وجود شرط پلاک فعال و عدم خرید خودرو طی 3 سال گذشته است که باید اصلاحاتی در آن صورت بگیرد.

در خصوص وجود پلاک فعال، آیا پلاک فعالی که بالای 10 سال از عمر خودرو گذشته و عملا اسقاطی محسوب می‌شود می‌تواند معیار مناسبی باشد؟ قطعا خیر و در این مورد مراکز تصمیم گیر می‌بایست این شرط را محدود نمایند و بر اساس عمر مفید خودرو آن را در نظر بگیرند. در نظر بگیرید یک مصرف کننده دارای پلاک فعال روی یک خودرو مدل 1380 باشد و به همین علت از ورود به روند قرعه کشی و خرید خودرو محروم شود که غیر منصفانه و غیر عادلانه است. این شخص نه میتواند ریسک کند و خودرو خود را برای ورود به قرعه کشی که احتمال آنهم بسیار ضعیف است بفروشد زیرا که ممکن است منبع درآمد وی باشد، و نه می‌تواند با وجود این پلاک فعال در قرعه کشی و خرید خودرو شرکت کند. لذا منصفانه این است که شرط پلاک فعال برای خودروهای بالای 10 سال در نظر گرفته نشود.

شرط  عدم خرید خودرو طی 3 سال گذشته شرط خوبی است ولی بنظر می‌رسد برای عادلانه تر شدن می‌بایست مدت زمان آن را بیشتر کرد تا احتمال رسیدن خودرو به مصرف‌کننده واقعی بیشتر شود. اگر همان مثال بالا در نظر گرفته شود مشخص می‌شود کسی که یک ماشین ده سال به بالا و در مرحله اسقاط شدن دارد استحقاق بیشتری برای خرید خودرو دارد تا فردی که مثلا 4 سال پیش خودرو صفر دریافت کرده است. 

منبع: الف

کلیدواژه: خرید خودرو پلاک فعال قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۳۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر

بابک محمودی گفت: با همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت محترم و در آستانه صد و سه سالگی تشکیل جمعیت هلال احمر بر توان امدادی این جمعیت افزوده شد. در واقع اقداماتی را که درطول دوره مدیریتی اخیر این جمعیت انجام شد، می‌توان با اقدامات صد سال گذشته در جمعیت هلال احمر مقایسه کرد. این تجهیزات به مناسبت روز هلال احمر و به مرور در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: علاوه بر این مجوز خرید ۱۶۰۰ دستگاه دیگر را نیز در اختیار داریم که در حال عقد قرارداد و خرید آن هستیم. همچنین بالغ بر ۲۸۰۰ دستگاه خودروی امدادی و آمبولانس تا پایان امسال به بدنه امداد و نجات کشور اضافه خواهد شد و امیدواریم که شاهد افزایش کیفیت و خدمات ارائه شده به مردم باشیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در کنار این موضوع ساخت پایگاه‌های امداد و نجات جدید با کمک دولت و استانداردی‌ها پیگیری می‌شود. در حال حاضر بالغ بر ۶۲۰ پایگاه امداد و نجات داریم و برنامه داریم تا تعداد پایگاه‌ها را به حدود ۱۰۰ پایگاه برسانیم.

محمودی با بیان اینکه در سال جاری اجرای عملیات‌های امدادی در تمام کوهستان‌ها را دنبال خواهیم کرد، گفت: تعدادی از پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای را نیز در جاده‌های تازه تاسیس ایجاد خواهیم کرد. همچنین تاکید داریم که در هر مسیر و جاده جدیدی که ساخته می‌شود، از همان ابتدا استاندارد‌های امداد و نجات را داشته و پایگاه‌هایی را احداث کنند.

وی در خصوص خودرو‌ها و آمبولانس‌های امدادی جدید که به بدنه این سازمان اضافه شده‌اند نیز گفت: تقریباً تمامی استان‌ها ها داری یک حالت فرسودگی ناوگان هستند و از این رو خودرو‌های جدید به تمامی این استان‌ها اختصاص پیدا خواهد کرد. البته در بعضی از این استان‌ها باتوجه به شرایط جغرافیایی، اقلیم، وسعت و ... مواردی در اولویت قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: عمدتاً استان‌های اصلی و حادثه خیز ما که مقصد مسافرت‌ها هستند این‌ها از نظر پایگاه‌های امداد و نجات و خودرو به طور ویژه دیده شدند ولی به طور کل با این ۲۷۰۰ دستگاه تمامی ناوگان لجستیکی استان‌های ما بروزرسانی خواهند شد و به لطف خداوند توان بسیار بالایی جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.

محمودی در خصوص پلاک این خودرو‌ها نیز گفت: سردار رادان شخصا به این موضوع ورود کردند و انءشالله در اسرع وقت انجام خواهد شد، همچنین ما منتظر تجهیز هستیم که به محض تجهیز شدن کار پلاک‌گذاری این خودرو‌ها انجام می‌گیرد که این موضوع به خود استان‌ها واگذار می‌شود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور همچنین گفت: انءشالله در مجلس جدید بازبینی در قوان شود که ورود خودرو‌های امدادی که مشخص هستند چه مقصدی دارد و این موضوع درگیر مشکلات اداری قرار نگیرد و سریعتر به ناوگان لجستیکی هلال‌احمر اضافه شود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • انجام ۳ ماموریت پلیسی در شاهرود/ ۵ نفر دستگیر شدند
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • آغاز ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ از فردا / بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • قطعی: رم علیه بند خرید هم‌تیمی سردار
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟